Op 24 augustus heeft in de stralende zon de 4e editie van het Megchelen Tournament plaatsgevonden. In dit toernooi aan het begin van het nieuwe seizoen spelen buurtverenigingen drie wedstrijden van 30 minuten. Een mooi moment voor clubs, spelers en trainers om te kijken waar men staat.

De finale werd dit jaar gespeeld tussen v.v. Etten en v.v. Terborg. Onder leiding van Ruud Pastoor wist v.v. Etten de finale met 1-0 te winnen en de eindzege te pakken.

Eindstand Megchelen Tournament 2019:

  1. v. Etten
  2. v. Terborg
  3. Silvolde 2
  4. SVGG
  5. NVC
  6. v. Den Dam

Een dag later vond op 25 augustus de eerste editie van het Kelderklasse Toernooi plaats, waar SVGG met een combinatieteam van SVGG 2 en SVGG 3 aan deelnam. Naast bekende tegenstanders NVC 2 en v.v. Den Dam 2 was ook t.s.v. Theole 5 uit Tiel aanwezig. Voor organisator Koen Keuper geen onbekenen, hij voetbalde enkele jaren in dit team en had zijn oud-ploeggenoten uitgenodigd voor dit toernooi in Megchelen.

Na elke wedstrijd van 30 minuten was er een strafschoppenserie die ook punten op kon leveren. Per wedstrijd waren er dus maximaal zes punten te verdienen. SVGG wist de eerste editie op hun naam te schrijven.

Eindstand Kelderklasse Toernooi 2019:

  1. SVGG
  2. s.v. Theole
  3. v. Den Dam
  4. NVC