Bij VVG’25 is iedere speler welkom en vinden we het belangrijk dat er op elk gewenst niveau gevoetbald kan worden. Of je nu in de jo 7 zit, een kantinedienst draait, in de zaal voetbalt, bij de schoonmaakploeg hoort of in een selectieteam speelt, plezier in de sport en in de club staat voorop!

Groot feest hebben we gevierd met de behaalde kampioenschappen. Na bijna vijftig jaar zijn we gepromoveerd naar de 3e klasse dankzij een strikte strategie van onze hoofdtrainer Lars Krabbenborg,  een hoge inzet van de spelers en staf en support van jong en oud langs de lijn!

De MO15-1 schreef historie door als eerste samenwerkingsteam van VV Etten /VVG’25 kampioen te worden. En het vierde elftal maakte het extra spannend met twee zinderende kampioenswedstrijden die resulteerden in een uitbundige blijdschap.

Maar de mooiste prijs voor ons als vereniging is de fair play bokaal. Het is en blijft een uitdaging om sport en emotie positief te combineren en met  respect voor elkaar een mooie pot voetbal te spelen. Iedereen wil winnen, iedereen strijdt voor de punten, één van de twee is winnaar en de echte winst zit in een sportieve wedstrijd.

VVG’25 1 ontvangt de Achterhoek Cup Fair Play Bokaal 2019!